Профил
Любими
Кошница
С любов към цветята – 5 легендарни аромата

С любов към цветята – 5 легендарни аромата

Лесно ще се пристрастите към цветните ухания и кой по-добър момент да се влюбите в тях от първите пролетни дни? Представяме ви кратка селекция на консултантите на  Elinor, която ще ви пренесе в света на пролетните ухания.



J’Adore на Dior

Божествено ухание, което вълнува жените вече 20 години – създаден е през 1998 г., а през 2001 г. е обявен за най-добър дамски парфюм. За своята чувственост той разчита на бергамот, рози, жасмин и сладки плодове.

Burberry Body Rose Gold

Съчетанието на праскова с фрезия само по себе си е неповторимо, но когато е допълнено с нотки на ирис, роза абсолю, сандалово дърво и дъх на абсент, се превръща в уникален аромат.

Very Estee на Estee Lauder

Той е модерен, той е изтънчен, той е изключително стилна комбинация от фрезия, лотос и розов пипер, допълнен с розово масло, гардения и жасмин, подправени със сладък касис. Другото му име е чувственост.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

Женственост + мистика = композицията, която от година на година има различни интерпретации коя от коя по-пленителни. Тази версия на серията Black Opium разчита на портокалови цветчета, жасмин, розов самбак, кафе, сандалово дърво, ванилия и бял мускус.

Elode Essence d’Or

Зад свежите плодови връхни нотки „наднича“ великолепен букет от жасмин, роза и бяла магнолия, а топлината на мускус и кехлибар в основата на аромата достига до дошата. Истинска поезия, възпяваща елегантността.