Профил
Любими
Кошница

Често Задавани Въпроси
Защо да си купя парфюм онлайн?


Онлайн пазаруването е най-лесният, бърз, и приятен начин да намерим, поръчаме и получим търсения от нас продукт на изгодна цена и в най-кратък срок. Elinor.bg е онлайн магазин, където ще имате комфорта и сигурността, която ви е нужна при избор на парфюми и козметика с доказан произход и високо качество.


Ако желаете да получите оригинален продукт на изключително добра цена и да нямате никакви съмнения, относно качеството му, тогава онлайн магазин Elinor.bg е Вашия правилен избор.


Защо можем да си позволим да продаваме на толкова добра цена?


В Elinor.bg използваме съвременни технологии и модерни методи на работа , които ни позволяват да намалим разходите. Не плащаме скъпи наеми, както голяма част от магазините за козметика и парфюмерия. Инвестираме в обучението на екип от професионалисти, които ще помогнат да направите  избор на правилния продукт. Не на последно място ние формираме ниска цена към крайния клиент и поради факта, че големия обем продажби в нашия магазин ни дава възможност да получаваме значителни отстъпки от всички търговци.


Защо да избера Elinor.bg ?

 

 • Ние предлагаме само оригинални парфюми и маркова козметика
 • Ние правим за Вас възможно най-атрактивни цени на стоките
 • Продуктите са в наличност – поръчвате ги и ние ги изпращаме веднага
 • Ние Ви даваме гаранция, че ще получите това което сте си поръчали, а не имитация
 • При нас пазаруването онлайн е безопасно
 • Може да направите бърза поръчка, за която не Ви е нужна регистрация
 • Може да поръчвате и по телефона, а ние да помагаме с избора
 • Рекламация бихте направили лесно и безпроблемно


Как да разпозная оригиналния парфюм?


Едно от козметичните средства, които ежедневно нанасяме по кожата, косата и дрехите си, е парфюмът. Кликнете тук за да на какво да обърнете внимание, когато купувате парфюм:


Опаковка -  Името и описанието да са  изписани правилно , без допусната правописна или граматическа грешка. Нали не вярвате, че реномирана парфюмерийна къща би допуснала подобна грешка? Огледайте целофана – той трябва да е прозрачен и плътно прилепващ към картонената опаковка. Ако е мъгляв и набръчкан, това трябва да изостри вниманието ви. Все пак преди да прибързате със своите заключения, е добре да вземете предвид , че е възможно е опаковката да бъде повредена при неправилно транспортиране. Ако предпочетете да закупите оригинални парфюми без официална опаковка, или т.нар. тестери е важно да знаете, че те се предлагат в транспортна опаковка .


Бутилка -  Бутилката трябва да е изработена качествено – повърхността й да е гладка, в стъклото да няма мехурчета, надписите да са прецизни, да няма размазани текстове и емблеми. Капачката трябва да прилепва плътно към бутилката и да не падне, ако обърнете парфюма. Парфюм - Парфюмът в бутилката трябва да бъде абсолютно прозрачен . В течността не трябва да се виждат частици или утайка на дъното. Баркод - Един и същи парфюм може да бъде произведен на различни места и да има различен баркод.  Баркодът на опаковката указва къде и кога е произведен съответния парфюм. Парфюмите, произведени във Франция, имат баркод, който започва с 30-37, тези от Англия започват с 50, немските с 400-440, испанските с 84, италианските с 80-83, а тези от САЩ и Канада с 00-09. Декодиране - Декодирането е процес на заличаване на информацията, която указва за къде е предназначен даден продукт . Това обикновено се прави като върху партидния номер се поставя стикер с информация къде е произведен съответния парфюм. Шансът подобен “декодиран парфюм” да е менте е нищожен.


Как да избера парфюм на най-добра цена? 


Уханието на качествен парфюм пише спомени в паметта. Правилно избрания аромат ни кара да изглеждаме по-хубави и да се чувстваме по-уверени. Вие наистина го заслужавате . Погледнете на тази придобивка като на инвестиция, която ще има дълга възвръщаемост . Да избереш правилния парфюм, своя личен ароматен почерк, не е толкова лесно. Ето няколко полезни съвета , с които ще ви помогнем да вземете най-правилното решение: 


1. Определете вида аромат, който ви подхожда най-много: 

 • Флорални – това са най-разпространените парфюми. Те ухаят или на определено цвете, или на букет от няколко различни вида цветя. Флоралните парфюми са женствени и много романтични. 
 • Ориенталски – те ухаят на мускус и често разкриват нотки на ванилия, канела и карамфил. Ориенталските парфюми са чувствени, топли и секси.
 • Дървесни– техният аромат е дървесен и мускусен – с нотки на бор, чедър и сандалово дърво или хармония от три ключови съставки – бергамот, дъбов мъх и екстракт от растителна смола. Дървесните парфюми показват лукс, изисканост и висок обществен статус.
 • Fougere (от френски „папрат”) – Тези ухания включват нотки лавандула, здравец, мъх и дърво. Те се използват основно за направата на мъжки парфюми.
 • Зелени – със своите зелени нотки на трева и листа, тези парфюми ни въвеждат в свежестта и ни оставят с впечатлението от току-що набрани цветя.
 • Морски – както самото им име подсказва, те са повлияни от морето. Тяхното ухание е чисто, с нотки на подправки и цитруси. 


2. Пазарувайте мъдро – когато си търсите ново ухание, се убедете, че преди това не сте използвали силно ароматизирани душ-гелове, лосиони или други парфюми. 


3. Важен е сезона – ароматите ухаят по-дълго време през по-топлите месеци, основно защото кожата ви е по-хидратирана. Затова е добре да изберете по-леките парфюми за летните месеци и да заложите на по-тежки аромати за студените зимни дни. 


4. Тествайте преди да пристъпите към покупка – парфюмите ухаят различно на различните типове кожа, така че винаги е добре да напръскате малко парфюм на китката си и да проследите как уханието се развива през целия ден. 


5.Поискайте второ мнение – когато изпробвате новото ухание на китката си, попитайте своите приятели дали им харесва.Отразява ли вашата индивидуалност? Ухае ли на собственото ви „аз”? 


6. Осигурете си парфюми от различни парфюмни групи – тук се крие тайната към това да бъдете неотразими по уникален начин, в зависимост от сезона, от конкретния повод или дори от настроението ви! 


7. Не очаквате, че ще намерите перфектния парфюм за един ден – знаете ли, че след четвъртото вдишване на различен аромат обонянието ви се обърква и започва да смесва миризмите? Отделете достатъчно време за избора си и се забавлявайте! 


8. Направили сте своя избор - закупете го от онлайн магазин . По този начин ще имате възможност да го получите на най-добра цена. Горещо ви препоръчваме абонамент за съобщения от магазина за да получите информация за своите намаления и оферти. Отличен избор е Elinor.bg