Профил
Любими
Кошница
Най-актуалните Calvin Klein парфюми, които откриваме в Elinor

Най-актуалните Calvin Klein парфюми, които откриваме в Elinor

Изчистени нотки, разпознаваеми комбинации, неповторими ароматни композиции - на какво ухае така приятно? В модерния свят на ароматите марката Calvin Klein заемат своето емблематично място с несравнимите си ухания и съвършения си дизайн. Първите парфюми излизат в края на 70-те и до днес отразяват динамиката на времето, в което са сътворени. 

Изчистените линии на Calvin Klein са добре известни на почитателите на бранда. Точно те са така разпознаваеми и в парфюмните им композиции. В началото на 90-те се появяват революционните за пазара аромати Obsession и Eternity. Легендарните аромати Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и съвместно с една от най-големите водещи козметични компании Coty. Днес те откриват пред нас широк избор от аромати, които преминават общоприетите граници със своите неочаквани комбинации и унисекс аромати.

Парфюми за него Calvin Klein

Елегантността и изчистените нотки са изборът, който прави всеки модерен мъж. Именно сред продуктите на марката намираме синонима на свежест - тоалетната вода CK One. Мъжкият аромат CK One Shock или CK Free носят усещане за свобода и лекота в съчетанието на нотките. Това, което прави CK One най-известни обаче, са именно техните революционни унисекс тоалетни води. С тях Calvin Klein предизвикват нова вълна от интерес към продуктите си през 90-те години на миналия век.

Успехът на дамския аромат Euphoria провокира създателите му да разработят специална формула и за мъже - тоалетната вода Euphoria Men. Съблазнителната комбинация на изненадващи съставки като чушка, босилек, бразилско розово дърво и други пленява и оставя дълготраен спомен след себе си. CK Defy е друг запомнящ се аромат с нотки на бергамот, лавандула, ветивер и амбър, който ще остане актуален и през есенния сезон.

Calvin Klein Obsession, подобно на дамския вариант, е класически избор. Този аромат не спира да бъда разпознаваем от 80 години насам - нещо, което важи и за Eternity. Calvin Klein Eternity е тоалетна вода, чийто аромат се е превърнал в емблематичен за марката. Продължителният успех на продукта е причината CK да създадат върху основата му и CK Eternity Air for Men, CK Flame for Men, парфюмната вода Eternity. И двата аромата са подходящи за мъже, които обичат смелите комбинации и не се притесняват от това да бъдат запомнени. А подаръчният комплект Calvin Klein Eternity се харесва не само на заклетите фенове на марката и може да бъде перфектен жест към любимия.

Актуални парфюми за нея Calvin Klein

Calvin Klein е световната лайфстайл марка, която олицетворява смелостта и прогресивните идеали. Сред портфолиото им от продукти откриваме преобразените ценности на непокорния дух, който не се бои от това да прескача граници. Съблазнителната, често минималистична естетика на модата, която марката предлага на света, дава заявка за продукти, намиращи се между вечността и модерното, между класиката и провокативността.

Няма жена, която да не може да оцени парфюмерийните продукти на бранда. Със стилно изработените флакони и прекрасните наситени аромати Calvin Klein заемат своето място сред любимите продукти върху тоалетните шкафчета на дамите още през 80-те. И до днес класическите Calvin Klein Obsession и Calvin Klein Eternity поддържат своята неоспорима актуалност в уханията, които предпочита модерната жена.

Емблематичният аромат Calvin Klein Euphoria е истински фестивал на женската красота от създаването си през 2005 г. насам. Омагьосващата комбинация остава актуална и до сега чрез своите наследници като парфюмната вода CK Deep Euphoria. Двете ухания се допълват от по-леката версия - тоалетната вода Calvin Klein Euphoria, която е идеална за ползване през деня. Това прави комбинацията перфектен подаръчен комплект за любима жена.

А за дамите приключенки препоръчваме страстните комбинации, които предлагат ароматите CK One Shock и IN2U. Чувствените Calvin Klein Beauty и Sheer Beauty също са сред предпочитаните варианти тази година.

Любими унисекс парфюми Calvin Klein

Calvin Klein премахва границата между мъжки и женски аромати с разпознаваемата тоалетната вода CK One. CK One Gold и Platinum биват създадени, за да покрият широкия спектър от предпочитания и да счупят бариерите между половете в парфюмерийния свят. Те ще допаднат на любителите на дръзки аромати. А като въплъщение на страстите на това лято изберете аромата CK One Summer.

Сред морето от дамски и мъжки аромати Calvin Klein заемат своето място в сърцата на любителите на изчистени, но разпознаваеми аромати. Високото качество, внимателната изработка и съвместната работа с редица парфюмеристи се отплащат богато и парфюмите Calvin Klein се превръщат във фаворити на много жени и мъже. Направете и вие избора на смелия дух и вземете своя Calvin Klein парфюм, като се доверите на избраната селекция на Elinor.bg.