Профил
Любими
Кошница
5 жизнерадостни ухания, с които да посрещнем Новата година

5 жизнерадостни ухания, с които да посрещнем Новата година

Жизнерадостни и лекомислени, сладки, но не съвсем, вкусни, но и тръпчиви и най-важното – изключително артистични на вид – такива са предложенията ни за началото на 2018-а. Защото създават радостни усещания, а точно от това имаме нужда!

MOSCHINO So Real Cheap & Chic е за динамични момичета, които могат да завъртят главата на всеки не без помощта на страхотната комбинация от черен касис, малина, сорбе, тангарина и горчив портокал. Сърцето на уханието прелива от розов божур, магнолия и жасмин, а чувствента база добавя амброксан, кедър, дъбов мъх и мускус. Парфюмът е  е лансиран през 2017 година. Името му е свързано със сюрреалистичното изкуство на Салвадор Дали.

Salvador Dali Crazy Kiss


Цветно плодов, макар и от 2012-а година, той е все така очарователен, благодарение на великолепното си съчетание от бергамот и грейпфрут, праскова, жасмин и роза, мускус и ванилия.

Paris Hilton Passport St. Moritz


Определено е момичешки и изпълва с настроение. Наречен на курорта Сейнт Мориц той приканва към зимни забавления с палава комбинация: круша, зелени и водни нотки, жасмин, червен мак, мускус, амбра…

Les Belles de Nina

   
Ще трябва да почакаме, докато хванем в ръце симпатичните „чудовища“ на знаменитата марка Nina Ricci, тъй като тя ще пусне духа от бутилката през януари 2018 г., но определено си струва да почакаме. Флаконите на "Les Monstres de Nina Ricci" са по дизайн на бразилските художници Ана Струпф и Гуто Рекана.

Двете ухания наследяват оригиналните аромати Nina и Luna.

Les Monstres de Nina Ricci Nina е сладък, цветен, съчетава нотки на круша, листа от касис, бонбони, божур и пралин, а негов създател е прочутия парфюмерист Оливие Кресп.
Les Monstres de Nina Ricci Luna е комбинация от пресни и свежи аромати: сок от ананас и карамел.

Снимки: fragrantica.com