Профил
Любими
Кошница
Музикалната легенда Шер създаде нов парфюм

Музикалната легенда Шер създаде нов парфюм

Дългочаквано ново ухание, създадено от музикалната легенда Шер, най-накрая е факт. Иконата на американската поп музика не за първи път стъпва на ароматната сцена. Преди 3 десетилетия, през 1987 г., тя направи поразителен пробив със своя Uninhibited а сега ще радва милионите си почитатели с втория си парфюм Eau de Couture by Cher.

Премиерата на унисекс аромата обяви самата поп певица и актриса от арменски произход в официалната си страница в Instagram. Тя публикува плакат от рекламната кампания на New Cher Eau De Couture и събра само за ден над 110 хиляди харесвания, ликувания и радостни коментари от типа на: „Браво, кралице, това е великолепно, това си самата ти!“

Преди няколко месеца, когато навърши 73 години през май, носителката на всички важни награди, за които може да се сетите: „Оскар“, „Златен глобус“, „Грами“, „Тони“ - Шер разкри в съобщение до медиите, че не е искала да пусне продукта в магазините, без да е сигурна, че всеки детайл в него е перфектен.

Работих над този аромат през последните четири години. Той е плод на любов и съм много щастлива, че обявявам създаването му на рождения си ден“, каза тя тогава и добави, че в Eau de Couture by Cher преобладава дъхът на ванилия. „Обичам ванилия, този аромат те кара да искаш да прегръщаш“. Освен тази подправка, уханието разчита на бергамот, нероли, жасмин и ветивер.

Снимка: Instagram