Профил
Любими
Кошница
5 наистина златни парфюма

5 наистина златни парфюма

Златният блясък в излъчването на очите ни, на жестовете, на това как ухаем е онова недоловимо, но привличащо любовта съкровище, което ни прави уникални и към което всяка жена се стреми.

Можем да добавим към чара и магнетизма си с едно пръскане на някой от следните аромати - способни са да омагьосат всеки, който се приближи до нас!

Ninna Ricci Gold Edition

От флакона, напомнящ карамелизирана ябълка от матово злато, извира водопад на страстта с дъх на пралина, калабрийски бергамот и цвят на божур.

Kenzo Amour le Parfume

Той носи мистична аура и е истинско ароматно бижу, създадено от дървесно-ориенталски нотки: пачули, амбър, цветове на франджипани и ванилия.

Magnifique Lamcome

Пикантен шафран в комбинация с българска роза и майска роза от Грас, жасмин самбак и тайнствено ухание, извлечено от папирус, са формулата на вълшебството, скрито в този парфюм.

Zen Shiseido

В оригиналното шишенце с кубистична форма се спотайва букет от бергамот, ананас и грейпфрут, подчертани от цветни нотки на синя роза, фрезия и гардения – изключително женствен аромат.

Jasmine Notre Flore L’Occitane en Provence

Жасмин от делтата на Нил, бергамот, листа от бръшлян и цвят от портокал – няма толкова деликатно и чувствено ухание като това, което излъчва парфюмната вода.