Профил
Любими
Кошница
Невинно страстни - ангелите на Тиери Мюглер

Невинно страстни - ангелите на Тиери Мюглер

Дизайнерът Тиери Мюглер е сред емблемите на френската мода и има много велики произведения – като се започне от работата му с балета, през страхотните му рисунки, фотографии, филми – да, той е и режисьор, през уникални тоалети (като малката черна рокля, която Деми Мур облича във филма „Неприлично предложение“), до дарбата му на парфюмерист.

Ароматни бижута

Именно той е създател на първия „гурме“ аромат - световноизвестният Angel, който днес, 27 години след появата си в разкошен кристален флакон – истинско бижу с форма на пътеводна звезда, омагьосва с ухания на шоколад, пралин, ванилия и карамел. „Ароматът е за невинната и същевременно – безумно страстна жена, защото ангелът е посланик и на светлината, и на мрака“, казва Мюглер за творението си. Пищният ориенталски аромат има много почитатели, сред които Ева Мендес, Даяна Рос, Хилари Клинтън.

С марката Thierry Mugler през годините излиза и мъжки Angel – вариант, който ни привлича с дъх на пачули, мед, кафе, ванилия и карамел.

Светът се влюби и в неговите следващи уханни послания: Alien – вторият му основен аромат, както и продължението на „ангелската тема“ с Womanity, дамския Innocent, мъжкия A*Men, Angel Muse, Aura, събрали в искрящ облак уханията на горски плодове и сладкиши, обвити в мускусни нотки. Така, според 71-годишният Мюглер, ухае раят!