Профил
Любими
Кошница
5 ароматни еликсира с нар

5 ароматни еликсира с нар

Колко е полезен сокът на нара ще ви разкаже всеки диетолог. Колко е важно въздействието му за здравето учи народната, а и съвременната медицина и козметика, тъй като той е ненадминат антиоксидант и защитник на кожата, почитан още преди векове като символ на плодородието в Египет, възпяван в древногръцката митология и украсяващ екзотичните градини на Средиземноморието.

Но ние ще ви разкрием колко е безценно уханието на древния плод в модерните аромати. По правило той присъства в по-леки и нежни тоалетни води, а не в парфюми, което го прави чудесен избор за лятото.

Pomegranate Splash от Marc Jacobs е бисер в огърлицата от качествени аромати на прочутия дизайнер за мъже и жени, лансиран през 2010 г. Освен ухание на зрънца от нар, от него лъха на лайм, мандарини, бергамот и виолетки.

Dior Addict 2 – може да се нарече класика сред плодово-цветните ухания, защото вече 13 години е неустоим за жените с оригиналния букет от аромати, вплетени в него: ананас, нар, грейпфрут, диня, фрезия, лотус, бор… Лъчезарно ухание от модната империя на Christian Dior.

Ferre Rose – нар и диня, праскова и мандарина, японска гардения, роза и хиацинт украсяват като венец от слънчеви лъчи всяко момиче, благодарение на уханната разработка за Gianfranco Ferre. Изтънченото ухание разчита още на нотки сандалово дърво, амбра и ванилия.


Bright Crystal Versace е истинска парфюмна находка за всички, които обичат цитрусовите аромати с уханията на японския плод юзу, вода, екстракт от нар, пеони, магнолия и други екзотични цветя и за финал, неустоим мускус.

Moscino Couture! олицетворява блажените летни дни с необичайни съчетания – мандарина и пипер, нар, жасмин, мак и пеони, бензоин и ванилия. Тази привидна какофония от аромати е истински балсам за романтичната душа.