Профил
Любими
Кошница
Разцъфнали! 7 неустоими аромата за пролетта

Разцъфнали! 7 неустоими аромата за пролетта

Как се избира пролетно ухание? Парфюмеристите и психолозите са убедени: в този сезон ни трябва лек, нежен и елегантен аромат. Това е времето на простите и чисти аромати, които добавят щипка безгрижие към излъчването ни.

Обръщайте внимание на цветните и мускусни парфюми, на тези, които са изпълнени с тревисти и морски нотки, сладките сочни плодови аромати също са напълно подходящи за това време на годината.

Следните 7 са истинско олицетворение на слънчевите чувства, които ни обземат всяка пролет, затова и ви ги препоръчваме - наред с цветните рокли и поли, наред с по-отворените обувки и пъстрите гривни и пръстени тези ухания ще ви създадат леко и прекрасно настроение, въплъщение на свежата женственост.

Cashmere Mist de Donna Karan


Той е прекрасен и за работа, и за разходка, и за коктейл, защото е ненатрапчив. Прекрасната смес на марокански жасмин, момина сълза, сандалово дърво, кехлибар, ванилия и мускус ще ви стане толкова любима, че няма да искате да заменяте аромата. Защото е подходящ за всеки ден, за всякакъв повод и за всяко слънчево момиче!

Flower by Kenzo


Този аромат оставя прекрасно впечатление с нежните си превъплъщения във времето – първо се долавят нотки на теменужки, рози и жасмин, после уханието се разгръща в боровинки, портокалови цветчета и мандарини, за да ни потопи във ванилия и бял мускус. Kenzo има много парфюмни предложения, достойни за пролетта, но тази разработка на парфюмериста Алберто Морила е сред най-чувствените.

Вlack Opium, Yves Saint Laurent


Енергия и опияняваща загадъчност – това предлага едно от най-изтънчените ухания, създавани някога. През 2011 г. тази интересна смес от черно кафе, ванилия, портокалови цветчета и пипер, горчив бадем, круша и женско биле се превърна в абсолютен хит. Много е съблазнителен, благодарение на работата на четирима прочути парфюмеристи.

JLuxe, Jennifer Lopez


Богатството на парфюма, носещ подписа на Джей Ло, пленява с цитрусови акорди, бергамот, малини, иланг-иланг, а кехлибар и кедър оставят великолепен и запомнящ се ароматен шлейф.

La Belle et l'Ocelot, Salvador Dali

Той подчертава яркия индивидуализъм и характер на своята притежателка чрез нотки на жамин, рози, горчива мандарина, ябълкови цветчета, ирис, пачули… Оригинално и необичайно ухание.

Miss Dior Blooming Bouquet, Christian Dior


Толкова нежен и пъстър женствен аромат е рядко срещан. Плодово-цветната композиция вълнува с дъх на сицилиански портокал, кайсия, праскова, божур, рози и бял мускус.

Eros Pour Femme от Versace


В него отново са замесени великите Алберто Морила, Оливие Кресп и Натали Лорсон, автори на не един и два гениални парфюма. Те сливат съвършено ароматите на пресни плодове и свежи цветя със съблазнителни дървесни и мускусни нотки – наистина еротично и незабравимо ухание.