Профил
Любими
Кошница
Сладки и розови - 6 нови аромата, които пазят спомена за лятото

Сладки и розови - 6 нови аромата, които пазят спомена за лятото

Всяко лято е неповторимо и всяка есен след него ни носи малко тъга по отминалите слънчеви моменти, но не и сега, когато можем да съхраним нежните си спомените с няколко разкошни дамски парфюм – всичките, излезли тази година! 

Свежият аромат, който включва нотки на жасмин, тубероза, френско грозде и мускус, забъркани в разкошен коктейл от гениалния Алберто Морила, има за цел да привлече и млади, и по-зрели дами, като ги настрои на вълна приятелство и себеоткриване.

1. Bloom Acqua Di Fiori на Gucci 


За целта Gucci покани 15 жени художнички да интерпретират по свой начин най-новия аромат с премиера 2018 г. Авторки от Мелбърн до Рим бяха свободни да рисуват каквото преценят и в предизвикателството се включиха Ленгли Фокс Хемингуей, Франсис Каньон, Ема Алегрети, Джой Миеси, Жоана Авилес, Фей Грийндинг… Една от техните творби украсява нежния бледорозов флакон.

2. Omnia Pink Sapphire на Bvlgari


Розов грейпфрут, помело, розов пипер, франджипани, тиара, мускус, ванилия участват в забавното и празнично приключение, на което кани този привлекателен аромат. Причудлив, плодов, тръпчив, той напомня за чудните летни нощи.

3. Candy Sugar Pop на Prada 


Бъдете в центъра на вниманието с този пъстър букет от зелени цитуси, бергамот, червена ябълка, праскова, ванилия и карамел. Да, той мирише сладко, но и дяволито, истински опияняващ.

4Daisy Love на Marc Jacobs


 Ако досега не сме споменавали, че всички Daisy интерпретации на марката са ни любими, вече знаете – новият аромат, излязъл през 2018, улавя безгрижието във флакон чрез ухания на къпина, лайка, влажна дървесина, кашмир и мускус.

5. Romance Rosé на Ralph Lauren


Цветята и плодовете са приятели в това вкусно ново предложение - роза, жасмин, касис, червена ябълка и пачули, бензоин и мускус улавят привлекателността на най-романтичния сезон на годината.

6Nomade на Chloé 

Всяка волна душа ще се почувства щастлива с едно напръскване, защото с това ухание сякаш попада на слънчева горска поляна, пълна с фрезии, сливи и дъбови дървета – олицетворение на жадуваща за пътествия жена.