Профил
Любими
Кошница
Полъх от лятото със 7 сладки ухания

Полъх от лятото със 7 сладки ухания

Има нещо много сладко в… сладките ухания, и, извинете за тавтологията, но наистина вкусните плодови нотки подчертават дървесните, цветните и секси съставки във всеки истински добър парфюм.

И не само парфюм – козметиката за лице и тяло изобилства от предложения, които подкрепят на нашата теза, а именно, че капка сладост никога не е излишна. За доказателство изброяваме само няколко опияняващо сладки ароматни композиции, но мислим, че са достатъчни, за да ви замирише на лято:

Ягоди и малини

Lancome Tresor Midnight Rose


Истинско съкровище с дъх на ягоди, малини, касис, розов пипер, божур, ванилия, мускус и още много ухания, които поддържат романтичния и страстен дух.  

Праскова

Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom 

Влюбени сме в този плодово-цветен женски аромат, който, както и всички от серията, е посветен на необятната свежест на зеления чай. Но тази разработка разчита още на праскова нектарина, бергамот, екзотични плодове, мускус…

Препоръчваме ви също продуктите от линията за тяло.


Диня

Paris Hilton Paris Hilton 

Сексапил във флакон – това и нищо друго е дамският аромат, който изкушава авантюристките с дъх на диня, праскова и ябълка, лилия и тубероза, а подчертани от дъбов мъх, мускус иланг иланг, сандалово дърво – просто уникален!

 

Ябълка

Up The Apples & Pears 4160 Tuesdays

Уникален аромат от 2016-а година, в който парфюмеристът Сара Макартни е забъркала невъобразим коктейл от хмел, ябълка, круша, джин, уиски и дървесни нотки, великолепен и за жени, и за мъже.

Касис

Adidas Fruity Rhythm 

Плодов ритъм задава подчертано плодовият и упоителен аромат от свеж касис и малина, допълнени мило от пролетна фрезия, мускус и сандалово дърво.

Круша

Marc Jacobs Daisy Sorbet 

Другото му име е палава съблазнителка. Но това клише се изпълва със съдържание от природните дарове, изсипани в чаровната бутилка: розов грейпфрут, круша и маракуя, глициния и виолетки, жасмин, кедър и мускус.

Смокиня

Thierry Mugler Womanity 

Лятото винаги е в сърцата с този топъл и слънчев аромат на разцъфваща женственост, обрисувана със зряла смокиня, хайвер, цветни и водни нотки.