Профил
Любими
Кошница
За да ухаете приятно винаги 2

За да ухаете приятно винаги 2

За хубавия аромат си има формула и не зависи само от това с какви продукти се къпем, мажем и пръскаме… Внимателното нанасяне на уханията е от съществено значение!

 „Нанасяйте парфюм там, където искате да ви целуват.“

Коко Шанел

Това е рутина – всяка жена знае как, къде и колко да се парфюмира, но в действителност си има тънкости. Ароматът, нанесен на тялото, се разкрива в разстояние на минути и часове, затова има смисъл да се пръскаме не само зад ушите, в косата, по врата и ръцете, а и в по-ниските части на тялото.

Уханието, нанесено в ерогенните зони, се разкрива максимално, когато в тях се засили кръвообращението, и за да сте наистина секси, нанасяйте парфюм в сгъвката на лактите, върху гърдите, корема, в интимната зона и дори – зад коленете. Важното е да се пръскате около половин час, преди да излезете.

За да е дълготраен ароматът, който се носи от вас, нанасяйте го не само върху себе си, но и върху нещата около вас. Така хората ще свързват вещите с вашата индивидуалност, защото някои предмети са способни да излъчват уханието с дни.

Аксесоарите са добър избор – ако и шалът, и ръкавиците ви носят вашия парфюм, ще оставяте забележителна следа без да правите нищо особено за това.

Можете да ароматизирате и някои предмети в дома си, както и въздухът в стаите само внимавайте да не се разпрострете и в офиса, тъй като дадена миризма може да не е приятна за колегите ви.

Съвет: Тъй като всеки парфюм съдържа спирт, който изветрява лесно, използвайте го, за да придадете ухание на предметите, които са близо до вас. За по-далечните е достатъчен ароматизатор за въздуха или ароматни свещи.