Профил
Любими
Кошница
10 аромата за пълно щастие

10 аромата за пълно щастие

Аромати, които ни правят щастливи… Има такива! Ако сте на мнение, че вкусът е нещо абсолютно индивидуално, имате право да пренебрегнете чуждия избор, защото на вас ви пасват по-друг тип ухания. Но имате възможност и да прегледате нашия списък с парфюми на щастието с лъчезарна аура.

Можем да изброим 1000 пъти по толкова, но засега се спираме на следната мини селекция на летни цветни и слънчеви аромати:

1.Chanel Chance Eau Vive 

Това е един от преките наследници на Chanel Chance Eau Fraiche, лансиран преди 3 години и все още разтърсва сетивата всеки път, когато пуснете експлозивния дух от бутилката. Комбинацията на грейпфрут и портокал с жасмин и бял мускус, кедър и ветивер е изключително игрива и вълнуваща.

2. Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraiche 

Уханието е достойно за дълго описание, но тук разкриваме неговите основни качества, а именно способността да създава палаво радостно настроение по възможно най-елегантен начин: с дъх на лайм, портокали, фрезии, рози, бадеми, череши, праскова… плодовете на щастието!

3. Giorgio Armani Emporio Diamonds Violet

Топла сладост струи от това олицетворение на лукса. То пленява със съставките си, които се разкриват една след друга като в магия: малини и други плодови и екзотични екстракти, сред които личи, както и рози, виолетки, пачули и шоколад.

4. Burberry The Beat

Като проблясък на слънчев лъч сред красива гора въздействат нотките на див зюмбюл, цейлонски чай, бял мускус и кедър. Това е парфюм за енергични и позитивни момичета.

5. Just Cavalli For Her 

Едно от уханията, които залагат на провокацията чрез оригинални съставки: цейлонска канела, бамбукови листа, момина сълза и жасмин, златна амбра и ванилия. Абсолютната свежест!

6. Cherry Blossom L’Occitane En Provence

Ако не сте имали шанс наскоро да попаднете в цветна градина, обляна от светлина, това ухание е добра възможност да се насладите на мириса на черешови цветчета, цъфнали божури и сочни малини, обгърнати от дъха на палисандър.

7. Moschino Hippy Fizz

Пъстър букет, който възбужда, радва и ни кара да се наслаждаваме на живота с аромата си на майски рози, пармски виолетки, магнолия и османтус.

8. Lolita Lempicka Si Lolita 

Композицията от дъхави ухания на грозде и круша, нероли, кедър и мускус карат кръвта да закипи и окъпват в лятната тръпка на нещо непознато, неочаквано, непозволено, но силно желано… Всички ухания на марката, а те са изключително много и разнообразни, придават ведри цветове на живота. Интересната форма на флакона допълнително ни притегля към този дамски аромат.

9. Fendi L’Acquarossa

Красивата Киара Мастрояни - дъщерята на големите актьори Катрин Деньов и Марчело Мастрояни стана лице на този аромат през 2013 г. и ни влюби в него. Съставките, разбира се, са топли и слънчеви, като тази хубава млада жена: сицилиански портокал, лайм, синя слива, портокалови цветчета, жасмин, кедър, пачули и мускус…


10Estee Lauder Very Estee

Розов пипер, касис, лотос и фрезии, рози, жасмин и гардения, кашмир и сандалово дърво създават едно свръхелегантно и съблазнително плодово-цветно-дървесно и подправъчно ухание, което просто няма как да ни остави безразлични.