Профил
Любими
Кошница
Двойки страстни парфюми, за каквито все си мечтаем

Двойки страстни парфюми, за каквито все си мечтаем

Дамски и мъжки ухания от Revlon, Viktor & Rolf, Ferrari 

Нова доза страст – може да си я добавите, ако посегнете към чувствените двойки парфюми на водещи парфюмерийни компании, при това под много съблазнителни форми.

Февруари е най-романтичният месец в годината, така че помислете дали именно двойка аромати няма да изрази най-красиво вашите чувства.

1.Например с флакон, изобразяващ сочни червени устни в стил Салвадор Дали, както и сърце - като аромат на Revlon Love Is On.


Чрез слънчеви нотки на италиански лимон и сладки плодови акорди марката лансира идеята, че романтиката трябва да се върне в живота ни. Асоциацията със сърце и устни предизвиква чувство на привличане, допълващо нежните ухания, вплетени в аромата.

Освен него Revlon пусна от същата серия червила в различни нюанси, гланц и моливи за устни и декоративни сенки за очи, руж...

2. Новината, че световноизвестният дизайнер Жан-Пол Готие се оттегля от модната сцена, е повод да си припомним приказните му аромати Slassique и Le Male, в чиито шишенца, изобразяващи голи тела, обвити в екзотична зеленина, се прокрадват и преплитат топли и студени ухания на лимон и мента с ванилия и мускус, на индийски жасмин и момина сълза. Вълшебство, което вече десетилетие не ни разочарова, и излиза в нови и нови версии, вече 8 от 2008 г. насам!

3. Man In Red e отговорът от Ferrari на романтичната кинокласика The Woman in Red от 80-те, но в мъжествен и пламенен прочит чрез аромат. За страстни мъже, за търсачи на адреналин – уханието ще подчертае тяхната същност чрез контрастни ароматни нюанси – на плодове: ябълки и сливи, кехлибар и портокалови цветчета, подправки: лавандула, кардамон, тонка, кедър и още интензивни и топли, сърдечни акорди.

4. През годините Viktor & Rolf подарява на влюбените различни вариации на Flowerbomb след като лансира първия от серията аромати под това име през 2005 г.

Неустоими са и днес, с цялостната концепция – и на уханието, и на шишенцето, за фойерверки в тъмна нощ. Избухването е сладко, цветно и модерно. Зад изтънчения аромат стоят прочутите парфюмеристи Оливие Полж, Домицил Бертие, Доминик Ропион и Карлос Бенаим и имената им са гаранция, че във флакона ви очаква шедьовър!  Той е изразен чрез нотки бергамот, мед, фрезия, жасмин Самбак, портокалов цвят, екзотични видове роза и орхидея, пачули и мускус... Флаконите на различните издания са елегантни, стъклото пречупва светлината, а металната декорация и малките розови перли са уникална находка на Viktor & Rolf.