Профил
Любими
Кошница
Авантюрист vs спортист – открийте разликите в 6 класически мъжки аромата

Авантюрист vs спортист – открийте разликите в 6 класически мъжки аромата

Мъжете са странни и противоречиви създания, способни са да ни изненадват непрестанно и по най-различни начини. Особено, когато не ги познаваме добре... Екстремна личност, или пък супер дисциплиниран и методичен тип, единак, който обожава предизвикателствата или мъж, влюбен в планирането и точността?

За да сме наясно с какъв характер си имаме работа, можем да преценим и по любимия му аромат – да се доверим на обонянието си!

Авантюристична натура


Givenchy Gentleman Eau de Parfum 

Само си го представете: самоуверен до немайкъде, с горда походка, изключително магнетичен, като че ли е винаги готов за скок, готов да покорява върхове и да достига до най-интимните кътчета на женската душа. Този аромат разчита на много чувствени, тръпчиви и свежи подправъчни нотки и определено не е за всеки. Не, няма да ви е спокойно с неговия притежател, но пък ще бъде изключително забавно и възбуждащо.  

James Bond 007 Ocean Royale

Вече 7 години това е един от най-предпочитаните аромати за мъжете, влюбени в приключенията. Изискан и предизвикателен, той ще ви сюрпризира на всяка крачка и ще държи чувствата ви нащрек – внимавайте, когато доловите типичните нотки на морски бриз, анасон, лайм, ирис, бергамот и дървесни акорди.

AZZARO Pour Homme Summer Edition

Той привлича мъже, които остават неподвластни на времето и остават винаги харизматични и очарователни. Ароматът има сложна и много интересна композиция: пелин, мандарина и кимион, лавандула, здравец и мъх.

Спортна натура


The Essence by David Beckham

Това е една от любимите ни парфюмни разработки с подписа на Дейвид Бекъм (те са вече 8), защото е изключително сексапилен и жизнен аромат, принадлежащ на неустоими въже, които са във вихъра си. Перфектният микс от лавандула, грейпфрут и теменужки сякаш потъва в сок от ананас и ябълка, поръсени с кардамон. Запознайте 

KENZO Homme Sport Extreme 

Свежото ухание на море и тръпчив лимон, потопено в дървесните нотки на кедър и ветивер разкрива привидно небрежен, много нежен и закачлив човек. Той завладява сърцата на жените и със стремежа си да побеждава. Подходящ за мотористи в перфектен унисон с мото екипировка за мъже търсещи силните усещания.

Allure Home Edition Blanche Chanel

Тази страхотна интерпретация на марката, наред с още една класическа версия - Allure Home Sport Eau Extreme, говори, че пред нас е човек с опасен и непредвидим характер, който не се примирява с нищо по-малко от първото място. Привлича ни с дъх на мента и топъл бадем, сицилианска мандарина и марокански кипарис.