Профил
Любими
Кошница
5 разхлаждащи ухания за горещото лято

5 разхлаждащи ухания за горещото лято

Те са абсолютно нестандартни – не можеш да им лепнеш общоприетите квалификации: плодови, цветни, дървесни и т.н аромати, не защото съдържат някакви извънземни съставки, а защото са композирани по уникален начин.

Тези 5 ухания, освен, че са несравними, придават много свежест, усещане за чистота и нежност, разхлаждат и доставят радост. А за идното лято имаме нужда именно от това, така че имайте ги предвид – отпуската наближава!

Marc Jacobs — Decadence 

Отдалеч си личи уханието с подписа на ексцентричния дизайнер Марк Джейкъбс – флаконът с необичайна форма на вечерна дамска чантичка съдържа също така сепващи и привлекателни съставки.

Ароматът разчита на съчетанието от амбра, ветивер и папирус, също така индийски жасмин, рози и ирис, обгърнати с прозрачен воал от шафран и слива. Decadance ще ви омагьоса, ако обичате да миришете цветя и предпочитате големите букети. Този парфюм е подходящ за празнични, специални вечери – рязко ще ви открои от тълпата!

Juliette Has A Gun - Sunny Side Up

Море, плаж, горещо слънце, сладки сочни плодове… Да продължаваме ли с асоциациите, свързани с лятото? Всички те са събрани като в калейдоскоп в аромата Sunny Side Up, създаден от италианеца Романо Ричи – правнук на легендарната Нина Ричи. Вълшебно ухание, което ще ви грабне с формулата си: индийски цветя, жасмин, сандал, кокос и ванилия - сладко + нежно излъчване през целия ден.

Guerlain — Aqua Allegoria Limon Verde

Цитрусовите аромати винаги са били равнозначни на свежест. Така е и в сладко-киселия аромат Aqua Allegoria, композиран на базата на лайм, захарна тръстика, смокини и тропически плодове, тонка и орехи. Звучи като рецепта за сладолед!

Ex Nihilo — Vetiver Moloko

Дървесният аромат е като обсипан с роса букет от бергамот, ванилия, кипарис, мляко, роза дамаскина. Преливащите се цветни, плодови и мускусни нотки се разстилат ефирно върху кожата и освежават своята притежателка по всяко време на денонощието.

Jo Malone — Wood Sage & Sea Salt

И замириса на море – този стих се изпълва със съдържание с парфюмната композиция на Jo Malone. В нейния състав влизат морски водорасли и соли, които правят уханието слънчево и леко, благодарение и на нотките грейпфрут и цветя. Wood Sage & Sea Salt ще ви накара да мислите за безкрайни хоризонти, за чистота и ще ви носи удоволствие от сутринта. Подхожда и на момичета, и на жени.