Профил
Любими
Кошница
12 пролетни аромата, които да подсилят живота ви

12 пролетни аромата, които да подсилят живота ви

С настъпването на пролетно-летния сезон животът се събужда, за да разцъфне от зимния сън. С пресни, ароматни цветя и дъх на росен дъжд, зареждащи вибрациите на въздуха, е време да започнем годишния си цикъл на прераждане и обновяване. Вижте нашите препоръки за най-добрите пролетни аромати, които ще ви помогнат да се подготвите за първите топли дни в годината.

Ако пролетта беше аромат, тя би олицетворявала чистота, свеж въздух, изпълнен с флорални тонове. Отдайте се на тази идентичност с едно впръскване от любимия ви ободряващ одеколон или парфюм. Увеличете настроението и ежедневието си след студената, мрачна зима с някой от следните пролетни аромати.

Цветни аромати за дамите


Този очарователен аромат се отличава с пищни топ нотки; по-меко сърце от лилав зюмбюл и бял жасмин и знойна основа от кедър, кехлибар и ирис от Вирджиния. Чувствайте се младежки и одухотворени с този жизнен парфюм.

Отдайте се на шикозен микс от личи, кайсия и лилия с този върховен пролетен аромат. Едно впръскване от този цветен аромат и ще се окажете транспортирани до лек майски ден.

Едва ли някой аромат се доближава до събуждането на първите топли пролетни дни, както този цветен, плодов аромат. Загубете се в менажерията от червени плодове, гардения и пачули.

Потопете се в пролетната атмосфера с този луксозен аромат. Флоралните нотки на фрезия, роза и орхидея създават хипнотизиращ аромат, сравним с разходка в градината.

Изгубете се в пикантни, но женствени тонове на бял божур, жасмин и бели гори. Внимателното съчетание на плодови нотки прави този аромат любим за всички времена.

Пикантни акорди за мъжете



Ароматното пътешествие на този дървесен одеколон започва с уникална цитрусова менажерия, последвана от билков, пиперлив среден тон. Мускатово дърво, дъбова мъх и тамян закръглят тази основа, за да й придадат трайна и освежаваща привлекателност.

Чист пролетен аромат, Creed Green Irish Tweed е създаден за кралете, поради което се чувства истинската му луксозност. Това живо и освежаващо ухание има уникален ароматен профил, получен от вербена, ирис, виолетово и сандалово дърво.

Чистите и освежаващи връхни нотки на бергамот и палисандрово дърво се сливат с кехлибарена, мускусна основа. Този нежен аромат допълва почти всеки случай - от ден в офиса до щастливия час след работа.

Yves Saint Laurent предлага по-доминиращо присъствие на пролетен аромат, с остри нотки от велур и кехлибар, сдвоени с бергамот и лимон. Изберете този освежаващ аромат при всеки пролетен повод, за работа или вечер с приятели.

Бъдете смели тази пролет с впръскване от тази цитрусова хармония от лавандула абсолют, горчив портокал и мента. Ароматът на тази сложна композиция е най-подходящ за специална вечер, нуждаеща се от трайно впечатление.

Независимо дали плодовите нотки или флоралните нюанси са ваш стил, ние от Elinor имаме перфектния аромат, който да съответства на всеки пролетен повод. Пазарувайте нашата селекция от топ парфюми на най-добри цени!