Профил
Любими
Кошница
Страстни и секси, стари, но златни – топ 5

Страстни и секси, стари, но златни – топ 5

Всяко ухание е олицетворение на същността на своя/та притежател/ка, но някои са създадени да подчертават женствеността.

Без да класираме на първо, второ, трето място, искаме да ви предложим нашия топ 5 от предизвикателни и сладострастни парфюми, които разкриват сексапила – без думи, но нежно и ултимативно.

Те са сред класическите ароматни оръжия на съблазнителките, както се казва - стари, но златни!

Chanel Allure Sensuelle


Това ухание е великолепен избор за интимни моменти, защото в него има куп емоции, обвити в мистика. Топъл, цветен, с ориенталски нотки, но без да е натрапчив, Allure Sensuelle събужда въображението с букет от бергамот, цитруси, българска роза, индийски и египетски жасмин и ирис, подчертани от ветивер, тамян, кехлибар, ванилия, пачули и розов пипер.

Nina Ricci Love in Paris


Романтичните жени не могат без него - свеж бергамот и мистериозен звездовиден анасон, които нежно се преливат в кадифен полъх на кайсия, жасмин, роза и божур. Деликатната кристална база се състои от мускус, ванилия и дървесни нотки..

Agent Provocateur Pelate Noir


Щом доловят уханието му, мъжете трябва да бъдат нащрек, защото са наясно – пред тях стои изкусителна жена. В него има малко от съблазнителния дух на Моника Белучи, напомня за палавия поглед на Мерилин Монро и опиянява с нотки на мандарина, водна лилия, виолетки и зюмбюл. Те се разгръщат в букет от момина сълза и роза, подсилен от иланг-иланг и други ухания – афродизиаци.

Dior Pure Poison


Деликатен и жизнен, той е базиран на портокалов цвят, жасмин, гардения, кехлибар и сандалово дърво. Pure Poison е деликатен, опияняващ и жизнен аромат

Kenzo Amour 


С изящния си флакон, който следва извивките на женското тяло, и със сладко-пикантното си ухание, този аромат е сред най-търсените вече 10 години. Съблазнява с екзотичния си характер, съдържа нотки на череша, жасмин, тамян, бял чай и оризов пудинг, обвити във ванилия.