Профил
Любими
Кошница
Пролетен хороскоп според аромата – за нея и за него

Пролетен хороскоп според аромата – за нея и за него

Пролетен хороскоп според аромата – за нея и за него

„Парфюмът е нещо повече от екстракт, той е наличие на абстракция. Парфюмът за мен е мистика.“

Джорджо Армани

Посягаме към топлите, слънчеви и меки цветове и ухания и за да узнаем какъв е най-подходящият пролетен аромат за всеки от вас ще попитаме звездите!

Знак: Овен (21 март - 19 април)

Този знак се управлява от вътрешен огън, той изгаря себе си и всички наоколо, затова на Овена най-много му приляга страстен и вълнуващ, енергичен парфюм, какъвто е Illusione на Bottega Veneta: дървесно флорален, в който се долавят фини цитрусови нотки, за да подчертае вашата чувственост. В дамския вариант има бергамот и маслина, а в мъжката разработка присъстват горчив лимон, екстракт от кедър и плодчета тонка.

Знак: Телец (20 април - 20 май)

Телецът е сдържан, не обича светлините на прожекторите и тъй като е твърде резервиран, не споделя тайните си с мнозина. Загадъчният Vetiver & Golden Vanilla Jo Malone London е унисекс аромат, който наистина ще ви изненада приятно, все едно сте открили своята сродна душа, независимо дали сте мъж или жена. Неговата ориенталска композиция е изключително свежа и пасва на вашата решителност и упоритост.

Знак: Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците са известни със своята нерешителност, а постоянството им най-често се изразява в избора на един аромат, който не сменят с години. Е, имаме новина за тях: новият и изумителен Love by Kilian Rose and Oud Spesial Blend 2020 на By Kilian. Той изобилства от чувства, изразени чрез уханията на роза, нероли, жасмин, мускус и вездесъщият уд, който придава на парфюма нотки на дим, смола, дървесина, мускус и кожа едновременно.

Знак: Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са доста консервативни личности, обичат ясните, чисти отношения без превземки и недомлъвки и мразят промените, затова препоръчваме парфюм, който и мъжете, и жените от тази зодия могат да носят 365 дни в годината и пак да се чувстват специални и уникални: Acqua di Parma Colonia Pura от Acqua di Parma, изобилстващ от озонови нотки, жасмин самбак, бергамот, бял мускус, пачули и кедрово дърво.

Знак: Лъв (23 юли - 22 август)

Вдъхновени и вдъхновяващи, страстни и обожаващи Лъвовете държат да бъдат център на внимание винаги и навсякъде. Дори когато са сами вкъщи, те носят парфюм и ако той е Fucking Fabulous на Tom Ford, ще изпаднат в блаженство, защото този аромат олицетворява желанието им да опияняват и пленяват. Постига го с великолепната си композиция, в която присъстват ухания на кожа, горчив бадем, ванилия, амбра, кашмир и зрънца тонка.

Знак: Дева (23 август - 22 септември)

„Дом“ винаги е била ключова дума за Девите, така че By the Fireplace Maison Martin Margiela ще удовлетвори копнежа на този дълбок и проницателен зодиакален знак към удобствата, топлината и уюта, благодарение на уханните нотки на кестен, карамфил и ванилия, розов пипер, портокалови цветчета, перуански балсам, кашмир… Пълна идилия!

Следва продължение.