Профил
Любими
Кошница
Мъжки аромати, по които жените си губят ума – Топ 3

Мъжки аромати, по които жените си губят ума – Топ 3

Хората обикновено знаят повече за себе си и за света, отколкото си мислят, че знаят. Точно затова няма смисъл от колебания, дори, когато става дума за това кой аромат ви отива най-много – това се усеща интуитивно.

Казваме това най-вече за мъжете, защото жените отдавна са наясно с това как да открият най-приятното ухание за себе си. Господата са тези, които се чудят прекалено дълго, докато налучкат най-доброто ухание, онова, което отразява същността им най-сполучливо.

Съвет: ако не можете да се доверите на своя вкус и избор на аромат, посъветвайте се с жена, която ви познава много добре – сестра или приятелка. За да сме в помощ, предлагаме ви мини списък с Топ 3 мъжки ухания – мигновеното им съблазнително въздействие върху слабия пол е проверено и доказано. 

Guerlain L'Homme Ideal 


Търсите аромат, преливащ от свежест и дълбочина, такъв, който изтъква най-силните ви черти? Ще постигнете този ефект с уханието на портокалов цвят и розмарин, бадеми и тонка, кожа и кедър. Неустоимо привличащо! Видео:

https://youtu.be/B8byGqWFh_4

Bvlgari Man In Black


Пикантните подправки са комбинирани много балансирано, така че нежност и енергия са в пълна хармония в този стилен парфюм. Разчита на ром, тръпчиви подправки, тонка, гваякилово дърво.

Tom Ford Tobacco Vanille


Уханието на шафран, кориандър, нарцис, франджипани, кафе и, разбира се, ванилия и тютюн са сред уханията, съчетани по безподобен начин - всяко момиче може да си загуби ума по мъж, който излъчва този аромат. През 2017 г. Tom Ford лансира още един парфюм в тази гама - Vanille Fatale, и той е от изключително висока класа.