Профил
Любими
Кошница
7 знаменити парфюма за знаменити жени

7 знаменити парфюма за знаменити жени

7 знаменити парфюма за знаменити жени


За уникални моменти, но и за всеки ден – тези аромати са легенди на стила и с тях се асоциират знаменити жени – 

използват ги Кейти Пери, Синди Крауфорд, Виктория Бекъм, Ким Кардашиян и... Вие! 



Angel, Thierry Mugler

Ярък, с необичайно „звучене“, той развива въображението ни и създателите му още през 1992 г., когато е лансиран, са знаели – това е шедьовър. Разчита на лайм, пъпеш, кокос, мандарина, жасмин, касис, захарен памук, ананас… В дълбочина се усещат и медени нотки, и момина сълза, и какао, и праскова, и слива –сладко плодово пиршество.


Coco Mademoiselle, Chanel 


Вероятно асоциирате това ухание с образа на страхотната британска актриса Кийра Найтли, която дълго време е рекламно лице на легендарния аромат, но не сте единствени – самата тя не му изневерява от години.

Богатите цитрусови акорди на мандарина, портокалови цветчета и лайм са подплатени с иланг иланг, мимоза, ветивер, бобчета тонка, ванилия, пачули и бял мускус.


Amber Musk, Aerin Lauder


Айрин Лаудер, внучката на великата Есте Лаудер издигна парфюмерията на нови висоти с този топъл, привлекателен аромат, с който ви се иска да се сгушите като в топло одеяло в хладна нощ. Изключителен микс от кокос, сандалово дърво, кехлибар, турска роза и мускус.


Diamonds Intense Emporio Armani


Малини, личи, фрезии, ветивер, пачули, кедър са сред съставките на още култов аромат, с когото свързваме Бионсе – лицето зад това ухание. Той ѝ е любим, както и на всички жени, които умеят да подчертават своята женственост нежно, но и ултимативно. Блестяща находка, която вече 11 години властва в света на модерните парфюми.


Chapter One, Jennifer Aniston 


Пленителната актриса Дженифър Анистън създаде цяла колекция аромати и ги обедини в собствен бранд, но най-изискан и на нас, както и не нея, ни се струва Chapter One. Той е хит вече трета година и в оригиналния флакон във форма на сълза ще откриете омагьосващия дух на цветни, цитрусови и дървесни нотки: червен пипер, тубероза, портокалови цветчета, цветето тиара, жасмин, тонка, мускус и тиково дърво.


WifeyKKW  


Дали Wifey ще се превърне в аромата на лято 2019? Разтворете сърцата си за него, защото, ако питате Ким Кардашиян, това е един от най-топлите ухания на нейната марка.

Wifey е букет от цветни съставки: виолетки, магнолия, фрезия, обогатени с плодови и топли сладости - на юзу, помело, карамел…

Риалити звездата се разнообразява, като създава парфюми по свой вкус – нейни са още палавите цветно фруктови Baddi и Baby Girl, които също излизат на пазара тази година.


Original Musk, Kiehl’s 


За жените, които не понасят натрапчиви и резки аромати, това е идеалният парфюм, носи свежест, лекота и чиста нежност. Постига го с аромат на портокалови цветчета, бергамот, нероли, лилия, иланг-иланг, мускус.