Профил
Любими
Кошница
Пролетно настроение с 5 нови аромата

Пролетно настроение с 5 нови аромата

Кога, ако не на прага на пролетта е най-подходящото време да се заредим с ново и лъчезарно настроение?! Откриваме го в 5 невероятно добри ухания и отдаваме почит на тоалетната вода – нежната посестрима на парфюма, преливаща от плодове, цветя, карамел и подправки.

  • L’Heure Romantique, Parfums Ciro

Този аромат има многолик характер, в който различаваме ефирния допир до сладка орхидея и българска роза, тръпчив розов грейпфрут и свежа диня. Наситените акорди в сърцето на аромата се разкриват в опияняващ ветивер, ирис, момина сълза и циклама с гурме добавка – бурбонска ванилия. Всичко това е като поръсено с пудра от бял мускус.

  • La Danza delle Libellule, Nobile 1942

Също сладка цветно-фруктова композиция, която напомня за топло слънце и морски бряг, наситена с бергамот и изтънчен бял кедър, червена ябълка, щипка канела и какао правят уханието по-тръпчиво. За да вдъхновят и на финала с ванилия, кокос и мускус – интригуващ аромат, няма спор.

  • Santal cardamome, Fragonard

Ако предпочитате вълнуващи аромати, обърнете внимание на този, в който са събрани смели и сложни съставки, така че го правят възможно най-пикантен: ягоди, кардабон, дафинов лист, чили, лавандула, мускус, бензоин и опушено сандалово дърво.

  • Verveine, Fragonard

Един от ароматните бестселъри на марката се разкрива със сладникаво-цитрусов дъх на лимонова трева, върбинка, лимон, лайка, бензоин, петигран и розови цветчета, жасмин, слива, ванилия, карамел, пачули, мускус… Въздухът вибрира от емоции с него.

  • Flor Fiore, Eau D’Italie

Пролетта е тук с ухание на момина сълза, жасмин и мускус, ветивер, кипарис и сякаш ни потопява в горичка от напъпили фиданки и радостни очаквания. Много поетичен и обещаващ вълнуващи дни и нощи еликсир.