Профил
Любими
Кошница
Мъжки работи

Мъжки работи

5 нови и вече изпитани мъжки парфюма, които стоплят зимата – няма как да не споделим възхищението си от тях!

Един от най-мъжествените аромати - Boss Bottled Elixir на Hugo Boss е създаден от жени – известните парфюмеристи Аник Менардо и Сузи ле Хейли. Двете дами постигат супер изтънчен пикантен аромат с връхни нотки на тамян и кардамон, сърцевина на ветивер и пачули и лабданум и кедър в базата. Топъл и жизнерадостен, той наистина е еликсир, създаден за да отбележи 25-годишнината на легендарния BOSS Bottled Eau de Toilette.



Noir Extreme Parfum на Tom Ford също залага на подправки, като основната нотка е кехлибарена ванилия, обградена от кардамон, джинджифил, мандарина, нероли и цитруси. Долавят се също българска роза, портокалов цвят и жасмин, преди да бъдем омагьосани напълно от финалните акорди на ванилия, велур, кехлибар, зърна тонка кедър.

Студът разсейва и Defy Eau de Parfum на Calvin Kleinв когото се влюбихме и заради участието в кампанията на страхотния актьор Ричард Мадън, и заради флакона, вдъхновен от емблематичния за марката деним, и от самото ухание, разбира се. Обут в прочутите дънки Calvin Klein и с бяла класическа тениска, Мадън кара да мечтаем за страстни чувства и вечно лято. Уханието е доста интензивно и свежо, базирано на цитрусови плодове, масла от мандарина и ветивер, като над 80% от съставките са с естествен произход. Ароматът все едно ни казва: „Аз съм смел, но уязвим – обичай ме!“


 


Montblanc Explorer Platinum улавя тръпката на пътуването м мощен дървесен аромат, олицетворение на предизвикателството. Марката, наречена на най-високия връх в Европа, създава ухания и аксесоари, които вдъхновяват за постигане на невъзможното. В Platinum свежи зелени нотки грейпфрут, листа от виолетка и есенция от салвия са подчертани от въздушна кристална свежест, напомняща за сняг и лед, а интензивността на кедър от Аляска и елегантни амброви нотки потъват в дъбов мъх и  мускус.


Coach Green, носи освобождаващо усещане за зелено лято, благодарение на сочните нотки, които подбира парфюмеристът Мари Саламан. Киви и бергамот, розмарин и здравец, земен мъх и кедър осигуряват онази жизнерадостна свежест, която ни кара да стоим плътно до Него.