Профил
Любими
Кошница
5 парфюма с име на остров – с тях лятото никога не си отива!

5 парфюма с име на остров – с тях лятото никога не си отива!

Ако искате лятото да бъде с вас през цялата година, най-лесно и бързо е да се пренесете на екзотичен остров – но не със самолет, а на крилете на следните 5 брилянтни ухания.

Creed Virgin Island Water - този аромат е вдъхновен от ослепителните Карибски острови и ще ви завладее с съх на море, сладък кокосов орех, джинджифил, жасмин, бергамот, хибискус, иланг-иланг и всички те, обгърнати в освежаващ лайм .

Инспириран от вълнуващо пътешествие по море е и Cocos Island Alchimista. Това унисекс ухание, създадено през миналата година, ни топли и на прага на идното лято със своя ориенталски привкус. То е изключително топло и въздействащо с мириса на кокос, сандалово дърво и много екзотични подправки.

Island Fantasy Britney Spears е част от популярната линия сладки дамски парфюми на попзвездата Бритни Спиърс отпреди 7 години, но актуално и днес със своето плодово-цветно въздействие. Истинско ароматно съкровище - микс от цитрусови ухания, череша, диня, фрезия, виолетки, жасмин, потопени в захарна тръстика и мускус.

Island Fiji Michael Cors – това е бижуто, което сме си харесали от „островната огърлица“ Хавай, Бермуда, Капри и Бали на Майкъл Корс. Световноизвестният дизайнер смесва в безподобна уханна магия нотки на лалета и кактуси, киви и манго, жасмин и франджипани. Отлитаме към Фиджи!

Bond No. 9 Coney Island - Кони Айлънд всъщност е полуостров в южния край на Бруклин, което през лятото се превръща в невероятна дестинация за релакс, добро прекарване и безкраен празник! Същото се случва и със сетивата ни, когато се потопим в нотките на текила, лайм шоколад, канела, карамел кедър, ванилия, мускус, сандалово дърво с ароматния шедьовър на Bond No.9 

Типично пък за мъжкият аромат Island Accord Massimo Dutti набляга на три основни съставки: морски бриз, мента и цитруси, но те са достатъчни, за да завъртят главата на всяко момиче.